12 Nisan 2019 Cuma

Atma Bağışla Projesi İle 5 Öğrencimize Destek Olduk


Pal Plastik olarak TEGV - TÜBİSAD işbirliği ile gerçekleşen ve Türki,ye genelinde tüm işletmeleri hedefleyen ATMA BAĞIŞLA projesi kapsamında firmamızın tüm çalışanlarının katkısı ile atık niteliğindeki elektronik eşyaların toplanması için başlattığımız kampanya kıssa sürede sonuç verdi ve 5 öğrencimizin eğitimine destek olduk. 


ATMA BAĞIŞLA Projesi


Pal Plastik olarak tesis genelinde çıkan tüm atıkların geri dönüşüme tabi tutulması konusunda geçmişten beri çok büyük hassasiyeet gösteriyoruz. Benzer şekilde Atma Bağışla projesi de duyurulduğu ilk günden bu yana firmamızın çalışanları ile beraber önemli bir katılım gösterdiğimiz bir proje oldu. Özellikle artık kullanım dışı kalmış ve çöpe gidecek olan elektronik eşyaların böyle bir geri dönüşüm projesi ile çocuklarımızın eğitimleri için kullanılmasından çok memnunuz. Firma olarak bu ve buna benzer projeleri gelecekte de desteklemeye ve takip etmeye devam edeceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kahve Ambalajı Hakkında Doğru Ve Yanlış Bilinenler

Kahve Ambalajı Hakkında Doğru Ve Yanlış Bilinenler Bilhassa üçüncü dalga kahve akımının ivme kazanması ile ambalaj piyasasında her geçen...